Az Ön vásárlói kosara

szállítási díjak:
0HUF
Teljes összeg:
0.00HUF
Vásárlás készítése

Ön kosara üres

Aktív kozmetikum azoknak akik szeretik az életet-a te Bio2you kozmetikumod

Annak érdekében, hogy képes legyen élvezni a természetes energiát és az igazi szépséget, létrehoztunk a Bio2you-t, amely egyesíti a természet gyógyító energiáját és a tudomány bölcseségét .

A világ tele van csodákkal, amik miatt szeretjük az életet, és teljes szívvel ragadjuk meg azt. Élünk, válóra váltva az álmainkat. Mi, a Bio2you, megalkotói örülünk, hogy lehetőségünk van megosztani ezek közül egyet - homoktövis és a természet erejét. A Bio2you az élet minden szakaszában segít csodálatosan érezni magad, és élvezni minden napot!

Rita Stražinska

Sokunk álmát szeretném teljesíteni az egészségről és a természetes szépségről, és szeretném bebizonyítani, hogy urganikus kozmetikum lehet egyszerre hatékony és modern.

Rita Stražinska
a Bio2You lelke


A természet ereje és csodája

A Először azt hittem, hogy a homoktövis csodálatos ereje teljesen néletlenül keltette a figyelmemet, de most már értem, hogy ez törvényszerű volt.

Sóját szememmel láttam, hogy a homoktövis meggyógyított súlyos kozmetikai hibákat és gyógyított egészségügyi problémákat. Ez ösztönzött, hogy teljes mértékben érthetőve váljon ezeknek a bogyóknak a titka. Az eredmények meglepőek voltak - kiderült, hogy ezek az energia színű bogyók , rendkívül gazdagok fiatalító és gyógyító anyagokban. Igen, ez nem volt véletlen!

 


Végtelen energia

Energy

A Bio2You azokat a szakembereket egyesíti, akik saját területükön a legjobbak, akiki nemcsak létrehoznak és fejlesztenek kiváló minőségű természetes termékeket, hanem ezt teljes szívvel, csillogó szemekkel csinálják! Napról-napra arról gondoskodunk, hogy minden Bio2you termék arra ösztönözze Önt, hogy vegye el az élettől mindazt, ami örömet szerez Önnek!
The teamDr. MARIA CELESTE PETRUCCI

A Bio2You kiemelkedő természeti adottságokat és tudományos eredményeket ötvöz. Én hittem a Bio2íou-ban a projekt kezdete óta. Megismerve a homoktövis olaj csodálatos hatását a bőrre én örömmel csatlakoztam a Bio2you tudós és gyógyszerész csapatához.

Dr. MARIA CELESTE PETRUCCI
termékfejlesztés és termelésMāris Kaijaks

A mi fő értékeink és prioritásaink - magas minőség, átlátóság és etika. Termékeink csak a legjobb alapanyagokból készülnek. A minőség tekintéteben nem ismerünk kompromisszumot!

Māris Kaijaks
az igazgatóság elnöke
Kristīne Azarjana, Dermatoloģe

Nekem tetszik, hogy a Bio2you termékek természetes anyagok olyan egyedülálló kombinációja, amelyek a bőr stressz által kiváltott változásai ellen harcot szolgálják. A finom összetétel és kellemes illat megfelelnek a kortárs gondolkodásnak és követelményeknek.

Kristīne Azarjana
bőrgyógyász, Bio2You tanácsadóGuna Gulbe

Örülök, hogy meghívták engem, hogy részt vegyek új termékek létrehozásában, gyakorlati alkalmazásukban és az ügyfelekkel való munkában. A Bio2you termékek kiemelkednek kiváló minőségűkkel és hatékonyságukkal. Ügyfeleink boldogok!

Guna Gulbe
kozmetikus, Bio2You tanácsadóKristīne Pole

Számomra a Bio2you termékek - felfedezés és kihívás. Bio2You ia természet ajándéka: a homoktövis csodálatos tulajdonságai egyesítve azon pozitív emberek kiemelkedő tukajdonságaival és munkájával, akiknek ötleteik és álmaik vannak. Nekünk adott a lehetőség, hogy együtt részt vegyünk az ötletek megválósításában, akik bennünket inspirálnak.

Kristīne Pole
Lettországi kereskedelmi igazgatóMadara Gore-Bērziņa

Nekem tetszik a természetesség, ahogy a természet állandó mozgásban és félődésben van, a Bio2You - ban is ez történik. Érdekes részt venni ebben a folyamatban!

Madara Gore-Bērziņa
Marketing koordinátorJānis Kronbergs

A homoktövis egy csodabogyó, amit ha jól gondoznak egészséges termést ad. Megkaptuk a bio mezőgazdaság bevezetését tanúsító bizonyítványt és mi homoktövist termesztünk műtrágya használata nélkül, ezért az általunk készített gíümölcslé ökológilag tiszta és egészséges.

Jānis Kronbergs
bio homoktövis termelő, gyümölcslé készítőAktív kozmetikum

Szeretnénk hogy Önök a természet gyermekei megőrizzék azt, ami a természet adott születéskor - a tisztaságot. Ezért mi minden erőkkel folytatjük a Bio2You tökéletesítését, köszönhetőenaz új felfedezéseknek és termékeknek amelyek magas elismerést kaptak szerte a világon.