Az Ön vásárlói kosara

szállítási díjak:
0HUF
Teljes összeg:
0.00HUF
Vásárlás készítése

Ön kosara üres

Hogy kezdődött

Néhány évvel ezelőtt először találkoztam a homoktövissel. Az egyik közeli barátomnak, gyermekkora óta súlyos allergiája volt. Nem használhatott kozmetikumokat, nem napozhatott, stb., mindaddig, amíg valaki nem tanácsolta neki a homoktövist. Megváltozott az egész élete! Azóta kezdtem el intenzíven érdekelődni homoktövis után és amit találtam azon nagyon meglepődtem!
 
Úgy tűnik, hogy a homoktövis egyszerűen fenomenális, és nincs más hasonló az egész világon! A homoktövis összetevői 190 biológiailag aktív anyag, köztük számos antioxidáns, 18 aminosav, 14 vitamin (A-vitamin , az egész csoport B-vitamin, C-, D-, K-, P- vitamin), pro-vitamin és a négy Omega (az Omega- 3 csökkenti a gyulladást, enyhíti a fáradtságot, és erősíti a szívet, az Omega-6 csökkenti a rosszindulatú daganatok kialakulását, az Omega-7 csökkenti az ízületi fajdalmokat és az ekcéma és a pikkelysömör tüneteit, az Omega-9 csökkenti a koleszterin szintet). A vitaminok koncentrációja a homoktövisben sokkal magasabb, mint más növényekben, például A- vitamin tartalma háromszor magasabb, mint a sárgarépáé, a C-vitamin tartalma tízszer magasabb, mint a narancsé, és E-vitamin tartalma négyszer magasabb, mint a napraforgó magé. A homoktövis gazdag összetétele gyakorlatilag alkalmas bármilyen betegség kezelésére, és megérdemli, hogy úgy nevezzük mint a FIATALSÁG ELIXÍRJA, mert védi a sejteket, lassítja sejtöregedést és regenerálja őket, megelőzi az időelőtti öregedést, fantasztikus energiaforrás, sőt csökkenti a rosszindulatú daganatok kialakulását. Nem érthető hogy miért tudunk ilyen keveset róla!
 
Ezért, mi és a lett homoktövis termesztők, európai tudósok együttműködéssel előállítottunk az egészséges és finom homoktövis termékeket, amik megőrzik a homoktövis értékes tulajdonságait, amiket az emberiség már 4000 évvel ezelőtt felfedezett:
 
  • Az általunk kifejlesztett homoktövis lé, amihez egy kis alma levet adunk az íze javítása miatt –meglepően finom!
  • Ha szeretne egy magasabb vitamin koncentrációjú terméket, használjon 100%-os természetes homoktövis olaj kapszulát. I
  • Homoktövis - egy természetes antioxidáns és komplex vitamin, így különösen értékes a kozmetikában is!
Remélem, hogy Ön, mint én, felfedezzük a homoktövist a BIO2YOU-vel együtt!
 
Rita Strazinska