Az Ön vásárlói kosara

szállítási díjak:
0HUF
Teljes összeg:
0.00HUF
Vásárlás készítése

Ön kosara üres

Orvosok, kozmetikusok, spotolók véleményei

 

Kristine Azarian, háziorvos és bőrgyógyász
("Premium Medical" klinika és lézer sebészeti klinika)

A homoktövis - a természet ajándéka, régi gazdag történelemmel. A gyógyító tulajdonságait már az ősi időkben használták. Most, miután sok évszázadon át, a kémia és a technológia korszákban, keresünk egy vissza utat a természetes termékek iránt, mert tudományosan tudjuk bizonyítani, hogy egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek. A homoktövis termékek elősegítik a bőrsejtek és a nyálkahártyák megújulását, segít a krónikus tüdő, máj és gyomor-bél traktus betegségen. A homoktövis termékek ajánlott a rákos betegeknek. Homoktövis egy erőteljes antioxidáns és energiaforrás! Nehéz felsorolni a homoktövis összes gyógyító tulajdonságait, de a termékek egyedisége azt jelzi, hogy több mint 190 biológiailag aktív anyagokból áll.

 

  

Lolita Neumane, diétetikus

A homoktövis termés - egyedülálló természetes termék, amely egyesíti a különösen értékes biológiai anyagokat - vitaminokat, aminosavakat, organikus savakat, természetes antioxidánsokat és a különböző zsírsavakat. Például, 100 gramm homoktövis gyümölcslé tartalmaz 1, 5 - napi norma C-vitamint, 3-napi norma E-vitamint. A karotinoidok tartalma majdnem 4-szer nagyobb, mint a sárgarépában, amit mindenki úgy ismer mint természetes antioxidáns forrást. Ezeket a homoktöviseket Lettországban a lett éghajlatban termesztik és ezért különösen alkalmasak a diétára. A homoktövis a legjobb növény az immunrendszer erősítésre ezért nagyon széles körben használják, különösen ajánlott a daganatok és gyulladások megelőzésére.

 

 

Andrejs Bruvelis, a homoktövis szövetség elnöke

Homoktövis - igazi arany bogyó. Azoknak, akik termesztik és termékeket gyártanak belőle elégedettséget és sikert kívánok, a fogyasztóknak pedig szépségét és egészségét kívánok. Nagyon örülök, hogy ebben az ágazatban, Lettországban van egy új csillag - Bio2You. Jó szerencsét!

 

Alexander Eydelnant orosz tudós

a homoktövist ajánlja használni a következő szervek megbetegedéseire és betegség megelőzéseire: szív-érrendszer, légzőszervek, fül, orr, torok, a fogak, íny, szem, gyomor, bél, hasnyálmirigy, máj, vese, nemi szervek, ízületek, bőr, pajzsmirigy. Szintén ajánlja az immunrendszer erősítésére, és az agyműködés javítására.